DKK 511,25 (DKK 508,14 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Laudrup Skills 31.01.2014

31.01.2014 kl. 17:00 Fodboldfabrikken København, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 511,25 (DKK 508,14 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Vil du være bedre til at drible forbi din modstander, være kampafgørende og teknisk stærk på fodboldbanen? Har du lyst til at udvikle dig gennem stationstræning, med vægt på detaljen og den tekniske side af spillet? Så kan Laudrup Skills være lige noget for dig.

Gennem specifik stationstræning vil Brian Laudrup og hans trænerteam være med til at udvikle endnu bedre tekniske, fodboldintelligente og fantasifulde spillere. Træningen er for drenge i ”guldalderen” mellem 10-14 år. ”Denne alder er nøje udvalgt, da disse spillere efter vores erfaring, er mest modtagelige for nye input og er meget lærevillige” udtaler Brian Laudrup.

Ideen til det nye træningskoncept udspringer af Laudrups egen karriere og erfaringer med træning af unge spillere. Der er som udgangspunkt plads til 30 spillere, fordelt på tre indendørs træningsbaner. Laudrup får i trænerteamet selskab af to kompetente herrer i skikkelse af Thomas Høgh Henriksen og Nicolai Laudrup.

Thomas H. Henriksen har syv års erfaring indenfor udviklingsarbejde af unge spillere, han står bag Danmarks største Fodboldcamp, og har været både ungdoms og elitekonsulent i Hørsholm Usserød Fodboldklub.

Nicolai har igennem syv år været en fast bestanddel af trænerteamet i Laudrup/Høgh Procamp og spiller desuden i Danmarks serien med FA 2000.

Brian spillede 11 år som professionel og var bl.a. i klubber som Bayern München, Milan, Glasgow Rangers og Ajax Amsterdam. Derudover har han de seneste 10 år, i selskab med Lars Høgh arrangeret de populære Laudrup/Høgh Procamps.

Træningen foregår hver anden fredag på Fodboldfabrikken ved Kødbyen og starter fredag den 17. januar 2014 fra kl. 17.00 og 18.30. Der er i alt seks træningspas. Prisen er 500 kroner pr. gang eller 2.500 kroner for alle seks træninger.

Initiativet skal ses som et supplement til den i forvejen kyndige talentudvikling i Danmark.