DKK 511,25 (DKK 508,14 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Laudrup & Høgh Street 2014 - Rudkøbing

31.05.2014 kl. 09:30 Fodboldfabrikken København, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 511,25 (DKK 508,14 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Rudkøbing 31. maj i samarbejde med Rudkøbing Boldklub og øens fantastiske frivillige kræfter afholder vi i år Laudrup & Høgh Street ved Engdraget i Rudkøbing centrum. Laudrup & Høgh sætter en stor ære i fodbolden og glæden ved legen, og Street sigter også mod flere af fodboldens gode elementer som sundhed, glæd og fællesskab.

Laudrup & Høgh sætter en stor ære i fodbolden og glæden ved legen, og Street sigter mod flere af fodboldens gode elementer som sundhed, glæd og fællesskab. Rudkøbing har flere gange vist hvordan man kan forvandle en by til et fodbold mekka og i år, ser tingene ud til at blive løftet til nye højder. 
D. 31. maj er vi med til at omdanne byen til en legeplads fyldt med fodbold og finter. Så kom og vær med til en super dag, fyldt med sjove, fodbold og gode oplevelser.
Rudkøbing har skabt de perfekte rammer og i samarbejde med Laudrup & Høgh givet det hele en ekstra dimension. Så for alle jer som har lyst til at spille fodbold og nyde en solskinsdag i Rudkøbing, så er I inviteret med d. 31. maj. 2014.
Engdraget i Rudkøbing vil være centrum for fodbold, glade mennesker, alverdens aktiviteter og vi regner igen i år med en rigtig god stemning. 

Hele arrangementet skydes i gang kl. 9.15 og slutter hen ad aftenen/eftermiddagen kl. 17.

Vinderne og nummer to fra turneringen vil kvalificere sig direkte til den store finale dag i Odense d. 10. august. Se mere info om stævnet på www.laudrup-hogh-street.dk og https://www.facebook.com/LaudrupHogh. 

Vi glæder os til en rigtig god dag fyldt med fodbold og gode oplevelser.