DKK 511,25 (DKK 508,14 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Laudrup & Høgh Street 2014 - Odense

09.08.2014 kl. 09:30 Fodboldfabrikken København, København V
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 511,25 (DKK 508,14 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Afholdes ved Odense Havn og Fodboldfabrikken. I samarbejde med Odense kommune gentager vi sidste års succes, med masser sol, sand, is, glade børn og forældre. Laudrup & Høgh Street kommer til Odense Havn, hvor der vil blive fyldt med fodbold, aktive mennesker, alverdens udfordringer og en rigtig god stemning.

I samarbejde med Odense kommune gentager vi sidste års succes, med masser sol, sand, is, glade børn og forældre. Laudrup & Høgh Street kommer til Odense Havn, hvor der vil blive fyldt med fodbold, aktive mennesker, alverdens udfordringer og en rigtig god stemning.

Vi er lige ved siden af Fodboldfabrikken, det Nordatlantiske hus og minigolfbanerne, hvor vi ser frem til en dag med sol, fodbold, aktiviteter og hygge i en herlig cocktail. Hele arrangementet skydes i gang kl. 9.15 og slutter hen ad aftenen/eftermiddagen kl. 17.00.


Vinderne og nummer to fra turneringen vil kvalificere sig direkte til den store finale dag d. 10. august i Odense. Se mere info om stævnet på www.laudrup-hogh-street.dk og https://www.facebook.com/LaudrupHogh

Vi glæder os en fantastisk dag.